opc_loader

Gitte Gys van ‘Colorbar by Gitte’ over Wecare4Hair


“Scrummi kwam op het juiste moment op mijn pad.”

Wanneer je het salon van Gitte Gys binnenwandelt, merk je meteen dat dit geen traditionele kapperszaak is. Midden 2019 opende ze haar ‘Colorbar by Gitte’ in Geel. Vanaf dag één koos ze voor de producten van Scrummi via Wecare4Hair, en daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad.

Gitte, vorig jaar realiseerde je jouw grote droom: ‘Colorbar by Gitte’. Waarvoor kunnen vrouwen bij jou terecht?

Na zeven jaar te werken al kapster besloot ik om me toe te spitsen op wat ik het liefste doe: kleuringen door middel van speciale technieken. Net zoals mijn aanbod is de zaak niet bepaald doorsnee. (lacht) Ik hou van kleur – roze in het bijzonder – en kwaliteit. Deze twee aspecten komen altijd terug in mijn werk.

Sinds de start van je nieuwe zaak werk je met de handdoeken en eco-pods van Scrummi. Hoe heb je het merk leren kennen?

Ik ben voor het eerst met Scrummi in aanraking gekomen via de verdeler Wecare4Hair tijdens de L’Oréal Business Club, nog voor ik mijn nieuwe zaak opende. Toegegeven: ik was ontzettend benieuwd. Ik wist toen al dat ik in mijn nieuw pand geen machine meer wilde zetten. Ik was het beu om dagelijks veel tijd te verliezen aan de was. De producten kwamen dus op het juiste moment op mijn pad.

Hoeveel tijd bespaar je met de bio-afbreekbare producten?

Per dag bespaar ik ongeveer een half uur tot een uur. Dat is niet niks! Zeker wanneer je net als ik zonder personeel werkt. Dat uurtje extra gebruik ik graag om een klant te helpen. Op die manier worden de producten voor mij ook financieel interessant.

“Als je tijd en geld kan besparen door ecologische keuzes te maken,

wie ben ik dan om dat niet te doen?” – Gitte Gys, Colorbar by Gitte

Het gamma is uitgebreid. Hoe wist je voor welke producten je moest kiezen?

Daarvoor heb ik me laten bijstaan door het team van Wecare4Hair. Ze hebben me enorm goed geadviseerd. Daarnaast hebben ze ook een demonstratie gegeven in de zaak zodat ik de handelingen meteen onder de knie had. Naast de handdoeken werk ik ook met de eco-pods van Scrummi. Dat zijn afbreekbare verfpotjes die ik gebruik tijdens kleuringen. Het is prettig dat ik de potjes na gebruik niet meer moet afwassen maar ze zonder schuldgevoel kan weggooien. 

Zijn je klanten even tevreden?

Ik heb alleen nog maar positieve reacties gekregen. (lacht) Weet je, vandaag de dag is het zo belangrijk om mee te zijn met de trends. Mijn zaak is geen doorsnee salon en Scrummi hoort daar perfect thuis. En als je tijd en geld kan besparen door ecologische keuzes te maken, wie ben ik dan om dat niet te doen?

Contact

https://www.colorbarbygitte.be/
info@colorbarbygitte.be