opc_loader

Wegwerppotjes om haar te kleuren

Door te kiezen voor ecologische wegwerppotjes om haar te kleuren, bent u als kapper duurzaam bezig. Deze potjes zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar en besparen water doordat u nooit meer verfpotjes hoeft uit te wassen. De potjes worden vervaardigd uit restproducten uit de suikerindustrie en zijn bij WeCare4Hair in grote volumes verkrijgbaar.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Kies voor wegwerppotjes om haar te kleuren

Tijdens het aanbrengen van haarverf, moet deze natuurlijk gemengd worden met andere ingrediënten. Dit doe je in een speciaal verfbakje. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke wegwerppotjes om haar te kleuren, bespaart u tijd aan de wastafel en maakt u een milieubewuste keuze. Daarmee zijn de ECO-verfbakjes een uitstekend alternatief voor plastic bakjes. WeCare4Hair hecht niet alleen waarde aan mooi haar, maar ook aan duurzame oplossingen voor een bewuste belevingswereld.

Waarom wegwerp haarverf potjes gebruiken?

Onze wegwerp haarverf potjes zijn gemaakt met de resten van planten die tijdens de winning van suiker afgevoerd worden. Ideaal wanneer u als kapper biologische haarproducten gebruikt en ook uw materialen graag zo duurzaam mogelijk houdt. De bakjes zijn zeer stevig en hebben een glad oppervlak. Mengen van de juiste producten wordt kinderspel.

Neem een kijkje in onze webshop

Bent u op zoek naar ecologische wegwerppotjes om haar te kleuren? WeCare4Hair helpt u graag met wegwerp haarverf potjes. Ook voor andere ecologische producten of startpakketten kunt u bij ons terecht. Neem voor de aankoop van deze en andere kappersartikelen vrijblijvend contact op voor meer informatie via het e-mailadres info@wecare4hair.com, via het invulformulier, of via het nummer +32 468 150 723.  

Anderen bekeken ook: Aluminiumfolie voor kleuren | Waterbesparende douchekop Ecohead