opc_loader

Ecoheads |

De waterbesparende douchekop van Ecoheads zorgt voor een extra prettige spoelbeurt door schoner water en een verhoogde waterdruk. Het uitspoelen van haarverf, shampoo en andere producten gaat veel efficiënter, waardoor dit minder tijd water kost. Per vijftien verfbeurten kunt u zo wel een uur tijd besparen!

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Investeer in een waterbesparende douchekop van Ecoheads

Met een waterbesparende douchekop van Ecoheads, verkrijgbaar in de webshop van WeCare4Hair, verbetert u de klantervaring zonder grote investeringen. De douchekop biedt een hoge prestatie door de waterdruk te verdubbelen en het waterverbruik te verlagen met 65%. Een douchekop van Ecoheads is niet alleen goed voor uw bedrijf, het unieke filtersysteem verlaagt ook het chloorgehalte en vermindert de bacteriën in het water voor schoner haar. Daarnaast worden er negatieve ionen gegenereerd wanneer er water door de douchekop stroomt. Dit verzacht het water, wat zorgt voor gladder en soepeler haar en een betere opname van ingrediënten.

Neem contact op met ons team

De douchekoppen van Ecoheads zijn verkrijgbaar bij WeCare4Hair. Dankzij het moderne design misstaat deze douchekop in geen enkel kapsalon. Start meteen met een account aanmaken. Heeft u interesse in de waterbesparende douchekop van Ecoheads die verf en producten wel drie keer sneller uitspoelt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het e-mailadres info@wecare4hair.com, via het invulformulier, of via het nummer  +32 468 150 723.  

Anderen bekeken ook: Aluminiumfolie voor kleuren | Wegwerpkapmantels kopen | Wegwerphanddoeken kopen