opc_loader

Hairgrip Pro Alu |

Met aluminiumfolie voor kleuren kunt u eenvoudig verftechnieken toepassen, zoals het maken van highlights bijvoorbeeld. Door de hoge kwaliteit van onze folie blijft deze goed in het haar zitten en voorkomt u lekken van producten.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Bent u op zoek naar aluminiumfolie voor kleuren van hoge kwaliteit?

Of u nu een professional bent of als particulier uw haren verft, de aluminiumfolie voor kleuren van WeCare4Hair maakt de klus eenvoudig. Onze aluminiumfolie voor kappers zorgt ervoor dat het product beter contact maakt met het haar. Daarnaast verloopt de warmteoverdracht sneller en beter, waardoor de inwerktijd verkort. Dit is vooral handig bij producten die lang in het haar moeten blijven. U gebruikt het door de behandelde haarlokken te verpakken met een stuk folie. Deze beschermt tegelijkertijd de rest van het haar tegen het product. Of het nu gaat om highlights, lowlights, dip dye of andere verftechnieken voor grote en subtiele effecten, het effect blijft optimaal.

Investeer in antislip aluminiumfolie voor haarverven

Onze antislip aluminiumfolie voor kleuren geeft een optimale controle over de kleurtoepassing. Zo kan er meer dan één kleur of techniek tegelijk worden toegepast. Onze folie is stevig en bestand tegen alle vloeistoffen die u als kapper gebruikt. Het blijft tijdens het vouwen goed intact en behoudt tijdens het inwerken van het product zijn vorm uitstekend.

Bestel meteen online

Wilt u zelf de voordelen van aluminiumfolie om haar te kleuren ervaren? Plaats uw bestelling in onze webshop. Bij vragen kunt u de medewerkers van WeCare4Hair contacteren via +32 468 150 723, via het contactformulier of via info@wecare4hair.com. Wij staan klaar met het juiste advies over onze nieuwe producten.  

Anderen bekeken ook: Waterbesparende douchekop Ecohead | Startpakket kappersmateriaal