opc_loader

Scrummi |

Wegwerphanddoeken kopen voor extra hygiëne in uw kapperszaak? Gelukkig hoeft het niet ten koste van het milieu te gaan. De Scrummi handdoeken bij WeCare4Hair zijn ecovriendelijk en voor eenmalig gebruik. Na 100 dagen zijn de handdoeken volledig omgezet tot compost en kunnen ze bij het groenafval worden weggegooid.

Heeft u interesse om milieuvriendelijke wegwerphanddoeken te kopen?

Onze milieuvriendelijke wegwerphanddoeken zijn gemaakt uit 100% natuurlijke houtvezels van gecertificeerde duurzame bronnen in Europa. Voor iedere gekapte boom, wordt een nieuwe boom geplant. Door de wafelstructuur voelen de milieuvriendelijke wegwerphanddoeken aangenaam zacht aan. Bij het produceren van de handdoeken worden geen chemicaliën gebruikt en minder dan 35 ml water, dat vervolgens gefilterd en voor 96% hergebruikt wordt.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Ontdek nog meer voordelen van onze wegwerphanddoeken

U kunt bij ons wegwerphanddoeken kopen in diverse formaten. De milieuvriendelijke wegwerphanddoeken zorgen voor extra hygiëne en tijd, doordat u de handdoeken niet meer hoeft te wassen. Doordat de milieuvriendelijke wegwerphanddoeken 15 x sneller drogen dan gewone handdoeken, houdt u extra aandacht voor de klant over. Het voelt voor hem of haar natuurlijk extra luxe om een schone, zachte en gebruiksvriendelijke handdoek te krijgen.

Plaats meteen uw bestelling

Wegwerphanddoeken kopen voor uw kapperszaak doet u bij WeCare4Hair. Door te kiezen voor milieuvriendelijke wegwerphanddoeken maakt u een duurzame keuze. De energie die bij de productie van een Scrummi handdoek wordt gebruikt is namelijk zo’n 10% van de energie die u gebruikt om een katoenen handdoek te wassen. Neem voor meer informatie contact op via het invulformulier, via het e-mailadres info@wecare4hair.com of via het telefoonnummer  +32 468 150 723.

Anderen bekeken ook: Startpakket kappersmateriaal | Wegwerpkapmantels kopen