opc_loader
Ecologisch verantwoord
Starterspakket met materiaal
Bezorgen en afhalen

Startpakket met kappersmateriaal

Een startpakket met kappersmateriaal is ideaal wanneer u uw eigen kapsalon wilt openen of uw hobby uit wilt breiden. Ook voor studenten aan de kappersopleiding biedt het startpakket met kappersmateriaal van WeCare4Hair uitkomst. Doordat het pakket een algemeen assortiment met kappersproducten bevat, komt deze in iedere kapsalon van pas!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Ontdek het ideale startpakket met kappersmateriaal

Of u nu een salon heeft of als mobiele kapper aan het werk bent: het startpakket met kappersmateriaal is altijd handig. Doordat veel basismaterialen zijn opgenomen in het pakket kunt u hier eenvoudig op besparen. Het standaardpakket bestaat uit specifieke producten en u kiest zelf de materialen om aan te vullen. Zo is het basispakket breed inzetbaar en zitten er geen overbodige producten of materialen bij.

Kapsalonproducten

Wij gebruiken enkel ecologische materialen

Zoals de rest van ons assortiment is ook ons startpakket met kappersmateriaal ecologisch verantwoord en geschikt voor uw duurzame kapperszaak. Doordat de materialen uit hernieuwbare bronnen worden vervaardigd en biologisch afbreekbaar zijn, zijn ze milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Dit zorgt er ook voor dat u efficiënter kunt werken zonder materialen steeds te hoeven reinigen.

Bestel uw startpakket online

Met een startpakket met kappersmateriaal bent u in één keer voorzien van diverse basismaterialen. Maak een account aan, plaats je bestelling meteen online en wees zeker van een veilige betaling. Heeft u nog vragen voor ons? U kan WeCare4Hair bereiken via +32 468 150 723, via het contactformulier of via info@wecare4hair.com

Anderen bekeken ook: Wegwerpkapmantels kopen | Wegwerphanddoeken kopen